<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1545232045806974&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tule tekemään parempaa tulevaisuutta kanssamme.

Landis+Gyr on älykkään energianmittauksen edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja. Ratkaisujemme avulla energiayhtiöt ja kuluttajat ympäri maailmaa voivat lisätä energiatehokkuutta ja ympäristön hyvinvointia.

 

Edelläkävijä.

Landis+Gyr on älykkään mittauksen edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja. Meillä työskentelet maailmanluokan huipputuotteiden parissa, hyödyntäen uusimpia teknologioita.

Kansainvälinen.

Jyväskylän yksikössämme pääset työskentelemään yhdessä yli 250 asiantuntijan kanssa. Aidosti kansainvälinen työyhteisö ja maailmanlaajuinen toiminta tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia.

Innostava.

Meillä on hyvä meininki ja rento ilmapiiri. Asioita ideoidaan ja toteutetaan yhdessä. Tekemisen vapaus ja joustavuus saavat kiitosta työntekijöiltämme.

Tutustu tarinoihimme

bf_career_jarimatti2.jpg

"Parasta tässä työssä on se, että pääsee näkemään, kuinka yhdessä tehdään, opitaan ja opetellaan uusia asioita. Meillä on täällä mitä parhain porukka!"

Jarimatti Valkonen, Software Specialist

Lue lisää Jarimatin tarinasta blogissamme

Kritika Katwal, Testing Designer

“The best opportunity to enhance career and work in one of the leading energy management companies in the world. Working with people who have contributed to this sector so long is really a great opportunity.”

Kritika Katwal, Testing Designer

Read more about Kritika's story

Simo Roikonen, Software Architect

"Täällä työntekijää arvostetaan, tiimi on kansainvälistä huipputasoa eikä hommista kiinnostavuutta puutu. Myös käytettävät teknologiat ovat asianmukaiset ja tuoreet."

Simo Roikonen, Software Architect

Lue lisää Simon tarinasta blogissamme

Ulla Yrjölä, Head of PMO EMEA SW

”Kansainvälisyys on vahvasti läsnä työssäni. Koko tuotekehitysosaston työkieli on englanti, joten porukkaamme voi oikein hyvin liittyä myös Suomen ulkopuolelta tulevat."

Ulla Yrjölä, Head of PMO EMEA SW

Lue lisää Ullan tarinasta blogissamme

Tiesitkö, että Landis+Gyr toimii yli 30 maassa ja vastaa muun muassa maailman suurimmasta IoT-ratkaisusta? Katso oheiselta videolta mitä kaikkea maailmanlaajuinen toimintamme kattaa.

Katso video

Lue lisää uratarinoita blogistamme

Avoimet työpaikat

Reilun vuoden aikana joukkomme on kasvanut lähes 80 IT-alan ammattilaisella. 

Kasvu jatkuu, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia Jyväskylän tuotekehitysyksikköön.
Katso avoimet työpaikat alla olevasta linkistä tai jätä avoin hakemus. 

Check our open positions here

Poimintoja asiantuntijablogistamme

Simo Roikonen, Software Architect

Simo on ohjelmistoalan aivotyöläinen, jolle kihelmöintiä aiheuttavat avoimen lähdekoodin teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet ratkaista monimutkaisia ongelmia.

Datavirrat eivät ole rauhallisesti virtaavia jokia, ne virtaavat ryöppyinä

Hajautetut järjestelmät | Julkaistu 11.2.2016

Täällä Jyväskylässä suunnittelemamme älykkään energianmittauksen kokonaisratkaisut pohjautuvat luonnollisesti hajautettuihin järjestelmiin. Sähkö- vesi-, kaasu- ja kaukolämpömittarit sekä niihin liittyvät verkon järjestelmäkomponentit ovat merkittävä osa hajautettua järjestelmää, ja ne sisältävät omat monimuotoiset haastealueensa.. Lue lisää

Terhi Köykkä, R&D Team Leader

Terhi on ohjelmistosuunnittelija, joka on erilaisten mutkien kautta ajautunut esimiestehtäviin. Terhiä kiinnostaa ohjelmoinnin lisäksi erityisesti positiivisuuden vaikutus työilmapiiriin.

Team Lead - johtaja vai palvelija?

Tiimityöskentely | Julkaistu 4.3.2016

Vuosi sitten hain meillä auki ollutta Team Lead paikkaa esimieheni kannustamana ja ilokseni myös sain sen. Minulla ei ollut juurikaan kokemusta varsinaisesti Team Lead-työstä, mutta eräänlaista tiimin vetoa olin jo tehnyt Scrum Masterina. En ollut aikaisemmin ajatellut hakeutua esimiesasemaan, joten.. Lue lisää

Kai Hult, Software Manager

Kai on ratkonut laatuun liittyviä haasteita jo reilun kymmenen vuotta ja tällä hetkellä hän kehittää Landis+Gyrin tuotteille sopivaa jatkuvan toimituksen mallia.

Jatkuva toimitus ohjelmistotuotannon periaatteena

Jatkuva toimitus | Julkaistu 17.2.2016

Ohjelmistotuotannon menetelmät ovat muuttuneet perinteisestä tyylistä ketteriin menetelmiin kuten Agile, Scrum, TDD ja jatkuva toimitus. Näin on meillä Landis+Gyrilläkin. Ketterät menetelmät ovat mahdollistaneet paremman ja nopeamman reagoinnin projektin ja asiakkaiden vaatimuksiin.. Lue lisää

Tuomo Sippola, Lead UX Specialist

Tuomolla on yli 15 vuoden kokemus erilaisten tuotteiden, palveluiden ja konseptien käytettävyyteen ja käyttäjäkokemukseen liittyvien asioiden parissa työskentelystä.

Usability is a key element of User Experience

Ohjelmistokehitys | Julkaistu 3.4.2017

What is the key to creating products that are easy and pleasant to use? For the answer to this question, we first need to take a look at user experience (UX) and usability and what they mean. Lue lisää

Lue lisää Better Tech -blogikirjoituksia

Landis+Gyr sosiaalisessa mediassa

Better Tech -blogi

Landis+Gyr Facebookissa
Landis+Gyr LinkedInissä
Landis+Gyr Youtubessa