Projektipäällikkyys Landis+Gyrillä - Läpinäkyvää viestintää ja kulttuurintulkintaa

Landis+Gyrin projektipäällikkö johtaa ja viestii ihmisille monella eri mantereella. Tukena globaalissa ympäristössä ovat kansainvälisesti yhdenmukaistetut prosessit sekä tuki Landis+Gyrin paikalliselta projektipäällikköyhteisöltä.

Lue lisää  

6 tapaa, joilla voit vaikuttaa positiivisesti työyhteisösi hyvinvointiin

Viime aikoina olen miettinyt paljon, mistä hyvä työilmapiiri syntyy. Pohdinnoissani olen tullut siihen tulokseen, että työyhteisön hyvinvointi ja oma hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Voimme paremmin, kun työyhteisömme voi hyvin ja vastaavasti oma hyvä olomme vaikuttaa työyhteisöön positiivisesti. Samalla tavalla myös huono henki työyhteisössä voi saada mukavakin homman tuntumaan pakkopullalta. Sillä on paljon merkitystä omalle hyvinvoinnillemme, kuinka työyhteisö voi. Tässä muutamia vinkkejä, joilla voit itse vaikuttaa positiivisesti työyhteisösi hyvinvointiin. 

Lue lisää  

Three ingredients for a successful change

Why do some individuals, teams and organizations perform superbly in certain conditions but struggle when facing changes? What is needed in today’s ever-changing working environments and to achieve good performance throughout your career?

Lue lisää  

Pikkujutuilla paljon iloa tiimin hyvinvointiin

[In English below]  Aiemmassa blogitekstissäni kerroin hallissamme raikuvista aplodeista, joita meillä silloin tällöin kuuluu, kun oikein onnistutaan. Tällaiset spontaanit pienet huomionosoitukset ovat hienoja, yhteishenkeä nostattavia tapoja. Niitä on kuitenkin vaikea lanseerata käytäntöön väkisin. Monet tavat ovatkin alkaneet puoliksi vitsistä. Omassa tiimissäni jaetaan sertifikaatteja milloin mistäkin. Eräskin paljon sertifikaatteja myöntävä tiimiläinen sai sertin sertifikaattien myöntämisestä.
 
Lue lisää  

Positiivisuus ei ole yksisarvisia ja hattaraa

[In English below] Positiivisuudesta on vaikea kirjoittaa kuulostamatta onnelliselta hörhöltä. Positiivisuus on saanut turhankin epärealistisen maineen ja paradoksaalisesti sana saattaa aiheuttaa negatiivisia tunteita. Tästä huolimatta yritän kirjoittaa oman näkemykseni siitä, kuinka positiivisuus vaikuttaa työilmapiiriin.

Lue lisää  

Team Lead - johtaja vai palvelija?

[in English below] Vuosi sitten hain meillä auki ollutta Team Lead1) paikkaa esimieheni kannustamana ja ilokseni myös sain sen. Minulla ei ollut juurikaan kokemusta varsinaisesti Team Lead-työstä, mutta eräänlaista tiimin vetoa olin jo tehnyt Scrum Masterina2). En ollut aikaisemmin ajatellut hakeutua esimiesasemaan, joten urakehityssuunta oli minulle yllätys. Nyt ensimmäisen vuoden jälkeen haluan koota ajatuksiani johtamisesta.

Lue lisää