Oct 17, 2018

"Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja työpäivät harvoin samanlaisia"

2018-10-11 L+G antti ylinen_0008Antti Ylinen työskentelee Landis+Gyrillä Service Delivery Specialistina, joka toimii tärkeänä rajapintana asiakkaiden suuntaan niin Suomessa kuin EMEA-alueella. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja niissä oppii jatkuvasti uutta. Näin Antti itse kertoo työstään Landis+Gyrillä:

”Olen työskennellyt koko työurani ohjelmistokehityksen parissa, ja työtehtäviini on kuulunut muun muassa erilaisten ohjelmistojen suunnittelua, toteutusta ja testausta. Hain vuosi sitten kesällä Landis+Gyrillä avoinna ollutta Service Delivery Specialistin paikkaa, koska halusin hieman uusia tuulia työuralleni sekä samalla vaihdosta työnkuvaani. Päätöstä hakea avoinna ollutta paikkaa vahvisti myös mielenkiintoinen toimiala ja Landis+Gyrin maine arvostettuna työpaikkana, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Työssäni teen pääosin järjestelmäpäivityksiä asiakkaillemme toimitettuihin etäluentajärjestelmiin, joilla luetaan ja käsitellään älykkäistä energiamittareista saatavaa dataa. Lisäksi selvitän asiakkaiden raportoimia ongelmatilanteita järjestelmien käytössä sekä muita asiakkaiden palvelupyyntöjä. Pääsen oppimaan työssäni jatkuvasti uusia asioita ja auttamaan asiakasta heidän huomaamiensa ongelmien ratkaisemisessa. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja työpäivät ovat harvoin täysin samanlaisia. Haastaviakin ongelmia käsitellään myönteisessä työntekoon kannustavassa ilmapiirissä.

Työskentelen L2 maintenance support -tiimissä, jossa keskitymme etäluentajärjestelmien ylläpitoon liittyviin työtehtäviin. Olen nyt työskennellyt Landis+Gyrilla muutaman päivän yli yhden vuoden. Olen huomannut, että mukaan tuleminen uutena työntekijänä on helppoa – ja siitä on erityisesti kiittäminen avuliaita työkavereita, jotka opastavat uusien asioiden pariin. Oman kokemukseni perusteella Landis+Gyr on työpaikka, jossa pyritään huolehtimaan työntekijöiden viihtyvyydestä, ja siitä että he voivat keskittyä täysillä työtehtävien hoitamiseen.”

 

Haemme parhaillaan Service Delivery Specialisteja. Lue lisää.