blog-background.png

3 vinkkiä Kasvu Openin kasvuyrityksille

Landis+Gyr Finland
Landis+Gyr Finland - 13. huhtikuuta 2017 klo 10.04.59

Kasvu Openin Energia-alan Kasvupolku starttaa 19.4. Helsingissä. Landis+Gyrin Tuukka Toivonen ja Optiwatin Juha Marjeta tarjoavat muutamia vinkkejä ohjelmaan osallistuville kasvuyrityksille.

kasvuopen2017b.jpg

Kasvu Openin Energia-alan Kasvupolku starttaa käyntiin 19.4. Helsingissä. Ohjelmassa kasvuyritykset saavat tilaisuuden vauhdittaa kasvuaan hyödyntämällä kumppaniyrityksiä ja kasvun osaajia. Landis+Gyr on mukana Energia-alan Kasvupolulla jo kolmatta kertaa peräkkäin tukemassa suomalaisten energia-alan yritysten nousua ja kansainvälistymistä.

Viime vuoden Kasvupolulla Landis+Gyrin tie kohtasi sähkölämmityksen ohjauksen ratkaisuja tarjoavan Optiwatin kanssa, josta lopulta kuoriutui vuoden 2016 Kasvu Openin voittajayritys. Tänään yritykset tekevät yhteistyötä energianhallinnan ratkaisujen parissa. Landis+Gyrin palveluliiketoiminnan johtaja ja Pohjois-Euroopan alueen kumppanimyynnistä vastaava Tuukka Toivonen ja Optiwatin toimitusjohtaja Juha Marjeta kokosivat yhteen vinkkejä Kasvu Openiin osallistuville kasvuyrityksille:

1. Aseta yrityksellesi selkeät tavoitteet.

Sekä kasvu- että asiantuntijayritykset käyttävät ohjelmassa paljon aikaa kasvuyrityksen toiminnan kehittämiseen. Selkeät tavoitteet ohjaavat toimintaa ja auttavat saamaan ohjelmasta kaiken hyödyn irti.

2. Valmistaudu Kiitoratapäivien tapaamisiin hyvin.

Mieti avainkysymyksiä, joita haluat mylläreille esittää, ja mieti tarkasti, kuka on yrityksesi asiakas ja mitä asiakkaan ongelmaa olet ratkaisemassa. Toimita Kiitoratapäivien materiaalit mylläreille hyvissä ajoin, jotta he ehtivät perehtyä kunnolla yrityksesi toimintaan ja voivat näin antaa juuri sitä tukea, mitä yrityksesi kaipaa. Vaivannäkö kannattaa.

3. Heittäydy tilanteeseen, ole rohkea ja avoin.

Kerro omat ajatuksesi ja murheesi avoimesti julki sekä ota avoimin mielin vastaan mylläreiltä saamasi asiantuntemus ja tuki. Vuorovaikutus yritysten välillä tuottaa aina jotain uutta, kun uskaltaa laittaa itsensä likoon.

Juha MarjetaJuha Marjeta

”Kasvu Openissa tutustutaan kasvuyrityksen toimintaan pitkäjänteisesti melkein kokonaisen vuoden ajan, mikä antaa asiantuntijayrityksille syvällisen käsityksen kasvuyrityksen toiminnasta. Sparraukseen käytettävät ns. kiitoratapäivät ovat erinomaisesti järjestettyjä, jolloin voi vain keskittyä oleelliseen, eli oman yrityksen kasvun kiihdyttämiseen”, Juha Marjeta tiivistää tapahtumaa.

Tuukka Toivonen_profile image_2017.jpgTuukka Toivonen

”Kumppaniyritykselle Kasvu Open antaa hyvän näkymän energiatoimialaan sekä luo aitoja mahdollisuuksia löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja -kumppanuuksia. Kasvuyritysten kannattaa ehdottomasti hakea mukaan”, päättää Tuukka Toivonen.

Hae mukaan Kasvu Openiin

Landis+Gyr on kansainvälinen energianhallinnan teknologiaan erikoistunut yritys. Suomessa Landis+Gyrillä on toimipisteet Vantaalla ja Jyväskylässä, jossa sijaitsee yksi yrityksen globaaleista tuotekehityskeskuksista. Jyväskylän yksikkö vastaa myös Pohjoismaiden ja Baltian alueen myynnistä ja projekteista. 

Opti Automation Oy kehittää kustannustehokkaita ratkaisuja energian hallintaan. OptiWatilla ohjataan kodin lämmitystä huonekohtaisesti, säästäen jopa 40% lämmityskuluissa. Tämän lisäksi OptiWatti ohjaa käyttöveden lämmitystä ja vaikkapa auton lämmitystä talvella. Asiakkaan niin halutessa OptiWatti ajoittaa kulutuksen energian halvoille tunneille, poistaen spot-sopimuksien hintariskin kalliilla tunneilla.

Ota yhteyttä

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit