blog-background.png

Gridstream Converge -järjestelmästä julkaistu uusi versio

26. toukokuuta 2015 klo 9.54.37

Gridstream_EMEA_landisgyrLandis+Gyr on julkaissut uuden version älykkääseen mittaukseen tarkoitetusta Gridstream Converge -ohjelmistostaan. Gridstream Converge on skaalautuva ja joustava älykkään mittauksen järjestelmä, joka tukee monipuolisesti sekä Landis+Gyrin että muiden valmistajien mittareita.

Uuden Gridstream Converge 3.9 -version suorituskykyä on kehitetty, ja järjestelmällä voidaan lukea jopa puolen miljoonan mittauspisteen tiedot Oracle Exadata -ympäristöä hyödyntämällä. Ohjelmiston viimeisimpään kehitykseen on vaikuttanut suuresti yksi Tšekin suurimmista sähköyhtiöistä. Keski- ja Kaakkois-Euroopassa toimiva sähköyhtiö on ottanut uusimman Gridstream Converge -ympäristön käyttöön yli 70 000 mittauspisteessä Tšekin tasavallassa.

Paremman suorituskyvyn lisäksi uusi ohjelmisto sisältää nyt myös IEC 61968-9 -liittymän, joka lisää yhteentoimivuutta muiden IT-järjestelmien kanssa. Lisäksi Gridstream Converge 3.9 sisältää uusia toimintoja ja parantaa järjestelmän käytettävyyttä: nyt se esimerkiksi tukee etäohjausta, tekstihakua on parannettu ja käyttäjämuutosten valvontatoimintoja on laajennettu. Uuden, tietojen analysointiin kehitetyn työkalun avulla asiakkaat voivat helposti tehdä laskelmia suoraan mittareiden tiedoista. Myös järjestelmän suojaustasoa on parannettu.

Gridstream Converge tunnetaan laajasta laitetuestaan. Se tukee yli 25 protokollaa ja on yhteensopiva yli 140 Landis+Gyrin ja muiden valmistajien laitteen kanssa. 3.9-versio sisältää useita uusia ajureita, mikä laajentaa entisestään tuettujen laitteiden kantaa. 3.9-versio on yleisesti saatavilla kaikkiin uusiin asennuksiin sekä päivityksenä vanhempiin versioihin.

Ota yhteyttä

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit