blog-background.png

Merkittävä virstanpylväs saavutettu: viisi miljoonaa lämpöenergiamittaria

14. joulukuuta 2018 klo 16.30.57

Landis + Gyr_6549Landis+Gyrin tuotantolaitos Nürnbergissä saavutti viiden miljoonan valmistetun ja toimitetun lämpöenergiamittarin virstanpylvään. Määrä on hieno saavutus tehtaan yli 220 työntekijälle ja vakuuttava menestystarina lämpö- ja kylmäenergiamittauksen kansainväliselle osaamiskeskukselle.

Landis+Gyrin kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkkojen mittarien osaamiskeskus (Center of Competence Heat) sijaitsee Nürnbergin tuotantolaitoksen yhteydessä Saksassa. Tehdas toimittaa vuosittain jopa 700 000 modernia mittalaitettaasiakkaille eri puolilla maailmaa. Tuotantomäärät ovat nousseet jyrkästi, sillä 2000-luvun alussa lämpö- ja kylmäenergiamittareita valmistui noin 20 000 vuodessa. Landis+Gyr toimitti hiljattain 5 000 000:nnen ultraääneen perustuvan lämpöenergiamittarin asiakkaalleen Energieservice Westfalen Weserille, joka on Ostwestfalen-Lippen ja Weserberglandin alueen johtava energiayhtiö.


“Olemme ylpeitä Nürnbergin tuotantolaitoksen myönteisestä kehityksestä ja saavutetusta historiallisesta virstanpylväästä. Menestyksen eteen laitoksella työskentelee nyt jo yli 220 työntekijää, ja heidän osaamisensa sekä tuotannon jatkuvan laajentamisen ja modernisoinnin ansiosta olemme pystyneet onnistuneesti palvelemaan asiakkaitamme kansainvälisillä markkinoilla jo vuosia.”

Herbert Brunner, Vice President Heat Metering, Landis+Gyr

Tulevaisuuden tarpeita vastaavat tehokkaat mittausratkaisut

Landis+Gyr valmistaa Nürnbergissä yli 25 000 erilaista mittarivariaatiota kotitalousmittareista laajan mittakaavan asuinkompleksien mittareihin sekä kaupan ja teollisuuden mittareihin. Ne kaikki hyödyntävät ultraääniteknologiaa lämpö- ja kylmäenergian kulutuksen tarkkaan mittaamiseen.

Landis+Gyrin mittalaitteiden modernit ohjelmistotyökalut, sovellukset ja joustavat tiedonsiirtoratkaisut varmistavat, että yhtiön mittausratkaisut ovat valmiita alan lisääntyvään digitalisaatioon. Tiedonsiirrossa Landis+Gyr luottaa NB-IoT teknologiaan sekä avoimeen LoRaWAN-standardiin.

Ota yhteyttä

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit