blog-background.png

Landis+Gyr på Elfack – ny teknologi, nya tjänster

2017-maj-19 13:18:39

Elfack 2017 Blog image.jpgElfack 2017 -mässan i Göteborg samlade ihop aktuella nyheter och specialisterna från energibranschen. Över 23 000 gäster besökte mässan under veckan. Tillökning av digitaliseringen i branschen märktes såväl på produkterna som på föreläsarnas diskussionsämnen.

Landis+Gyr deltog på mässan och presenterade sitt utvidgade produkt- och serviceutbud. Vi hade många intressanta diskussioner om den smarta mätningen och om ibruktagandet av nästa generations fjärravläsningsteknologi. Gästerna visade särskilt stort intresse för E360-mätaren och för AMI-services som utvecklats för att stöda nätbolagen samt för analysredskapen för det smarta nätet. Vi deltog också som föreläsare på Forum för Kraft-scenen, där vi berättade om metoderna för att uppehålla balansen i nätet då produktionen av förnybar energi ökar. Dessutom diskuterade vi om de olika synpunkterna som bör beaktas i planeringen av nästa generations fjärravläsningsteknologi.

Följ oss på LinkedIn:   Landis+Gyr in the Nordics

Stämningen på evenemanget var strålande och vår monter besöktes av gäster från tiotals olika nätbolag. Vi vill tacka alla våra mässbesökare – vi fortsätter med dialogen!

Klicka på videon för att uppleva stämningen på mässan. Om du inte kunde delta på mässan kan du ladda ner vår Handbok för Smartare Mätning här.

 

 

Intresserad? Kontakta oss
Ta kontakt

Senaste artiklar

Populära artiklar