Viisi vinkkiä kenttätöiden tehokkaaseen hallintaan

Vajaat kymmenen vuotta sitten suomalaiset energiayhtiöt olivat suuren haasteen edessä: koko energiamittareiden laitekanta oli uusittava kutakuinkin kerralla. Urakasta selvittiin onnistuneesti, ja älykkäät mittarit asennettiin aikataulussa kaikkiin kotitalouksiin. Kokemus myös opetti paljon, ja sekä energiayhtiöt että teknologia- ja palveluntarjoajat ovat huomattavasti valmiimpia, kun siirtymä seuraavan sukupolven mittausteknologiaan alkaa.

Lue lisää

Olofström Kraftille uuden sukupolven etäluentaratkaisu

Landis+Gyr toimittaa Olofström Kraftille toisen sukupolven etäluentaratkaisun. Järjestelmä toimitetaan SaaS-palveluna (Software as a Service) ja ratkaisun tiedonsiirtoon käytetään NB-IoT-teknologiaa.

Lue lisää

Landis+Gyrin palveluvalikoima tuotepäällikön näkökulmasta

Kun liityin Landis+Gyrin organisaatioon vuosia sitten, yritys tunnettiin EMEA-alueella erityisesti etäluettavien mittareiden ja etäluentajärjestelmien valmistajana. Tuohon aikaan ”palveluliiketoiminta” ei vielä ollut yhtiömme, saati toimialan avainsanastoa muualla kuin Pohjoismaissa, joissa etäluentapalveluja oli tarjottu jo 2000-luvun alkupuolelta lähtien.

Lue lisää

3 hyvää syytä seurata etäluentainfrastruktuurin toimintaa

Etäluentaratkaisun jatkuva seuranta on erittäin tärkeää sen vakaan toiminnan varmistamiseksi. Jos käytät ja ylläpidät etäluentaratkaisua itse, Landis+Gyrin Valvontapalvelu on helppo tapa huolehtia seurannasta. Palvelussa verkkoyhtiön järjestelmäkokonaisuuteen asennetaan valvontasovellus, joka mahdollistaa järjestelmän tilan ympärivuorokautisen seurannan sekä hälytykset mahdollisista häiriöistä. Sovittaessa Landis+Gyr myös vastaa häiriöiden analysoinnista ja korjaavista toimenpiteistä. Järjestelmän aktiivisella seurannalla saavutat paljon:

Lue lisää