Landis+Gyr blogi

  Grästorp Energi valitsi Landis+Gyrin etäluentaratkaisun NB-IoT -tiedonsiirrolla: valtteina luotettavuus, ennakoitavuus ja edulliset elinkaarikustannukset

  Grästorp Energi ottaa käyttöönsä Landis+Gyrin Gridstream© Connect -järjestelmäalustan, joka kommunikoi suoraan E360- ja E570-mittareiden kanssa (Point-to-Point, P2P). Ratkaisuun sisältyy NB-IoT-tiedonsiirto ja SaaS-ratkaisu (Software as a Service). Landis+Gyrin teknologia ja palvelut mahdollistavat Grästorp Energin keskittymisen omaan ydintoimintaansa sekä uusien ratkaisujen kehittämiseen.

   

  Lue lisää  

  Viisi vinkkiä kenttätöiden tehokkaaseen hallintaan

  Vajaat kymmenen vuotta sitten suomalaiset energiayhtiöt olivat suuren haasteen edessä: koko energiamittareiden laitekanta oli uusittava kutakuinkin kerralla. Urakasta selvittiin onnistuneesti, ja älykkäät mittarit asennettiin aikataulussa kaikkiin kotitalouksiin. Kokemus myös opetti paljon, ja sekä energiayhtiöt että teknologia- ja palveluntarjoajat ovat huomattavasti valmiimpia, kun siirtymä seuraavan sukupolven mittausteknologiaan alkaa.

  Lue lisää  

  Olofström Kraftille uuden sukupolven etäluentaratkaisu

  Landis+Gyr toimittaa Olofström Kraftille toisen sukupolven etäluentaratkaisun. Järjestelmä toimitetaan SaaS-palveluna (Software as a Service) ja ratkaisun tiedonsiirtoon käytetään NB-IoT-teknologiaa.

  Lue lisää  

  Landis+Gyrin palveluvalikoima tuotepäällikön näkökulmasta

  Kun liityin Landis+Gyrin organisaatioon vuosia sitten, yritys tunnettiin EMEA-alueella erityisesti etäluettavien mittareiden ja etäluentajärjestelmien valmistajana. Tuohon aikaan ”palveluliiketoiminta” ei vielä ollut yhtiömme, saati toimialan avainsanastoa muualla kuin Pohjoismaissa, joissa etäluentapalveluja oli tarjottu jo 2000-luvun alkupuolelta lähtien.

  Lue lisää  

  3 hyvää syytä seurata etäluentainfrastruktuurin toimintaa

  Etäluentaratkaisun jatkuva seuranta on erittäin tärkeää sen vakaan toiminnan varmistamiseksi. Jos käytät ja ylläpidät etäluentaratkaisua itse, Landis+Gyrin Valvontapalvelu on helppo tapa huolehtia seurannasta. Palvelussa verkkoyhtiön järjestelmäkokonaisuuteen asennetaan valvontasovellus, joka mahdollistaa järjestelmän tilan ympärivuorokautisen seurannan sekä hälytykset mahdollisista häiriöistä. Sovittaessa Landis+Gyr myös vastaa häiriöiden analysoinnista ja korjaavista toimenpiteistä. Järjestelmän aktiivisella seurannalla saavutat paljon:

  Lue lisää  

  Artikkelit aiheen mukaan

  Näytä kaikki