Ystäviä töissä vai ystäviä töistä huolimatta

Ystävyyden syvintä olemusta pohditaan jo ennen hiekkalaatikkoikää. Lapset ovat suorasanaisen viisaita monessakin asiassa, joten kysyinpä taannoin kahdelta lähipiirini kaveriasiantuntijalta ystävyydestä. Mitä on ystävyys? Onko kaverilla ja ystävällä eroa?

Lue lisää  

Teknistä osaamista ja uusia ideoita

Landis+Gyr vahvistaa etäluentapalveluiden tarjontaa Euroopassa. Suomen yksiköllä on palveluissa keskeinen suunnannäyttäjän rooli, sillä palveluorganisaatio toimii sähköverkkoyhtiöiden liiketoiminnan ytimessä ja antaa ideoita uusien palveluiden kehittämiseen energia-alan isojen muutosten keskellä.

Lue lisää  

Projektipäällikkyys Landis+Gyrillä - Läpinäkyvää viestintää ja kulttuurintulkintaa

Landis+Gyrin projektipäällikkö johtaa ja viestii ihmisille monella eri mantereella. Tukena globaalissa ympäristössä ovat kansainvälisesti yhdenmukaistetut prosessit sekä tuki Landis+Gyrin paikalliselta projektipäällikköyhteisöltä.

Lue lisää  

6 tapaa, joilla voit vaikuttaa positiivisesti työyhteisösi hyvinvointiin

Viime aikoina olen miettinyt paljon, mistä hyvä työilmapiiri syntyy. Pohdinnoissani olen tullut siihen tulokseen, että työyhteisön hyvinvointi ja oma hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Voimme paremmin, kun työyhteisömme voi hyvin ja vastaavasti oma hyvä olomme vaikuttaa työyhteisöön positiivisesti. Samalla tavalla myös huono henki työyhteisössä voi saada mukavakin homman tuntumaan pakkopullalta. Sillä on paljon merkitystä omalle hyvinvoinnillemme, kuinka työyhteisö voi. Tässä muutamia vinkkejä, joilla voit itse vaikuttaa positiivisesti työyhteisösi hyvinvointiin. 

Lue lisää  

Asiakaspalvelua rennossa hengessä ja hyvällä huumorilla

"Vaikka se on ehkä vähän klisee, niin täällä tuen tehtävissä yksikään päivä ei ole samanlainen. Monennäköistä pääsee tekemään ja intoa riittäessä voi edetä vaikka mihin. Työskentely on kivaa tässä porukassa.", kuvailee ensimmäisen tason tukitiimin Satu Hakulinen Landis+Gyrin asiakastuen arkea. 

Lue lisää  

Vastuuta, vapautta ja tuoretta teknologiaa

Etäluentaratkaisut ja sähkömittarit saattavat ensikuulemalta vaikuttaa kovin etäisiltä sovelluskehittäjälle, mutta ne ovat itse asiassa maailmanlaajuisesti suurimpia jo olemassa olevia IoT-toteutuksia. Jyväskylässä sijaitsee yksi alan suurimmista tuotekehitysyksiköistä: merkittävä osa tästä tuotekehityksestä Landis+Gyrillä liittyy sähköverkkoyhtiöiden käyttämien mittausjärjestelmien sovelluskehitykseen. Näissä järjestelmissä hyödynnetään muun muassa etäluettavien mittareiden tuottamaa dataa sähkön kulutuksesta. Nappasimme Platform-tiimin Jarimatti Valkosen kahvikupilliselle kertomaan hieman sovelluskehittäjän arjesta Landis+Gyrillä. 

Lue lisää