blog-background-1920px

Landis+Gyrin Managed Services -ratkaisuille ISO / IEC 20000 -sertifiointi EMEA-alueella

18. lokakuuta 2021 klo 14.18.04

AdobeStock_211795866 (1)Landis+Gyrin EMEA-alueen (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka) palvelutoiminnoille on myönnetty ISO / IEC 20000 -sertifiointi. Saavutus lujittaa Landis+Gyrin strategista fokusta, jossa painotetaan yrityksen palvelukyvyn ja Managed Services -liiketoiminnan kehittämistä sekä alan parhaiden käytäntöjen edistämistä.

ISO / IEC 20000 on ensimmäinen kansainvälinen palvelunhallinnan standardi. Siinä määritellään integroidut prosessit asiakas- ja toimittajahallinnasta palveluraportointiin ja muutoksenhallintaan ja käsitellään kaikki osa-alueet, jotka olennaisesti vaikuttavat palveluiden tehokkaaseen toimittamiseen asiakkaille.

Landis+Gyr asettaa yhtenä alan harvoista sertifioiduista toimijoista riman energiayhtiöille EMEA-alueella toimitettaville palveluille, joita ovat muun muassa Software as a Service (SaaS), Metering as a Service (MaaS eli luentapalvelu) ja IoT Connectivity as a Service (laitteiden kommunikaatio palveluna). Tällaiset palvelut auttavat energiayhtiöitä operoimaan tehokkaasti nykyaikaisia älykkäitä verkkoja, ja ne tuottavat verkkoa ja käyttäjiä koskevaa dataa, joka auttaa varmistamaan verkon vakauden ja palvelun laadun.

Fluviuksen kanssa hiljattain solmitun sopimuksen myötä Landis+Gyrin etäluentapalveluiden piiriin kuuluvien mittauspisteiden määrä EMEAssa nousee vaiheittain kuuteen miljoonaan. Maailmanlaajuisesti Landis+Gyrin palvelusopimusten piirissä on tällä hetkellä yli 15 miljoonaa mittauspistettä.

”ISO / IEC 20000 -sertifiointi oli meille itsestään selvä seuraava askel”, toteaa Landis+Gyrin EMEA-alueen palveluista vastaava Juha Torstensson. ”Vastaamme asiakkaiden toiveisiin kansainvälisten standardien noudattamisesta ja teemme pesäeroa kilpailijoihin sektorilla, jolla tällaiset sertifioinnit ovat yhä harvinaisia. Asiakkaat voivat luottaa saavansa huipputason palveluita, sillä meillä on myös 20 vuoden palvelunhallintakokemus, vahva palvelualusta ja osaavat asiantuntijat.”

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit