blog-background-1920px

Enkel tillgång till Landis+Gyrs hela utbud inom smart mätning

2016-sep-05 13:17:39

tuulimyllykadessa.jpg
Landis+Gyr har ett ramavtal med Värmek som omfattar alla våra produkter och tjänster inom smart mätning från elmätare i samtliga kategorier, systemmjukvara och tjänster för mätinsamling. Avtalet ger Värmeks medlemmar tillgång till ett komplett utbud för smart mätning från en enda leverantör.

Enligt Värmeks principer omfattar ramavtalet färdigt upphandlade priser och leveransvillkor för Landis+Gyrs produkter och tjänster, vilket ger medlemmarna i Värmek ett enkelt sätt att beställa via dessa ramavtal där den offentliga upphandlingen redan är gjord.

Exempel på mätare ingående i avtalet är vår integrerade E450-serieoch den modulära E350-mätaren för kategori 1, för kategori 2-5 och stationsmätningar har vi våra mätarmodeller E650, S650, E570 och E550.

Exempel på system och programvara är vårt insamlings system AIM eller HES, MDM m.m.

Som tjänster finns möjligheten att köpa t.ex. AIM som en tjänst (SaaS, System as a service) eller varför inte hela insamlingstjänsten där Landis+Gyr tar ansvaret för att på daglig basis operera systemen och samla in mätvärden och annnan information från mätarna. Mätvärden och data levereras sedan enligt överenskommna SLA till nätbolagets system

Om du vill veta mer om vårt utbud till Värmeks medlemmar, tveka inte att kontakta:

Marko Koivikko
Head of Sales, Landis+Gyr AB
marko.koivikko@landisgyr.com 
tel. +358 40 837 4688

Kontakta Marko

Ta kontakt

SORTERAT EFTER ÄMNE

Alla inlägg

SENASTE ARTIKLAR

POPULÄRA ARTIKLAR