blog-background-1920px

Landis+Gyriltä uusi, entistä luotettavampi ULTRAHEAT-mittari

6. heinäkuuta 2017 klo 7.29.10

Landis+Gyr tuo markkinoille uudet kotitalouksien lämpö- ja kylmäenergian mittaukseen tarkoitetut ultraäänitekniikkaan perustuvat ULTRAHEAT® T330 - ja ULTRACOLD® T330 -mittarit. Erittäin tarkkojen ja luotettavien T330-mittareiden etuna on myös helppo käsiteltävyys.background_white.jpg

Uusi ULTRAHEAT® T330 -mittari yhdistää uuden edistyksellisen laskimen ja ULTRAHEAT-mittariperheen hyviksi osoitetut toiminnot. Laite sopii esimerkiksi kerrostalojen huoneistokohtaisen kulutuksen mittauksen, aluelämmön mittauksen sekä erilaisiin talotekniikan tarpeisiin.

Erittäin kompaktia laskuria voidaan kääntää ja se voidaan irrottaa, mikä helpottaa asennusta ja mittarin lukemista. Nesteen kanssa kosketuksissa olevan mittayksikön täysmetallisen rakenteen ansiosta ULTRAHEAT® T330:lle kestää entistä korkeampia lämpötiloja (maks. 105 °C) ja mekaanista rasitusta. DuraSurface™ sisäprofiili varmistaa häiriöttömän toiminnan ja muuttumattoman mittaustarkkuuden laitteen koko elinkaaren ajan.

Mukautuvat mittausvälit ja lämpötilakompensointi yksinkertaistavat mittausdatan käsittelyä ja mahdollistavat lämpöenergiamittarin soveltuvuuden erilaisiin olosuhteisiin.

Entistä älykkäämpi ja useampiin käyttötarkoituksiin soveltuva ULTRAHEAT®T330 on erinomainen vaihtoehto perinteisille lämpö- ja kylmämittareille.

Ominaisuudet

T330_-front_Web.jpg
 • Mittausyksikkö kokonaan metallia: 
  T330 sopii erilaisiin kotitalouskäyttökohteisiin. Vankka mittausyksikkö kestää korkeampia lämpötiloja, mekaanista rasitusta ja kulutusta.
 • DuraSurfaceTM sisäprofiili estää heijastumat seinämistä ja takaa, että nesteen likakertymät ja -partikkelit eivät vaikuta mittaustarkkuuteen. Ratkaisu optimoi lämpöenergiamittarin pitkäaikaisen toiminnan.
 • Helppo käyttää:
  Käyttäjän, huoltohenkilöstön ja asentajan tarvitsemat sekä järjestelmätestin edellyttämät tiedot ovat käytettävissä helposti napin painalluksella.
 • 11 vuoden akunkesto myös walk-by-luennalla
 • Tietoliikenneliitännät: Kaikki vaihtoehdot voidaan konfiguroida vaatimusten mukaan.
  • M-Bus-liittymä (optio), kaapelin pituus 1,5 m, esikoottu, EN 13757-2 ja13757-3
  • Langaton M-Bus-liittymä (optio), 868 MHz, sisäinen antenni, esikoottu, EN 13757-4 ja OMS (Open Metering Standard)
  • Pulssisignaali (optio), passiivinen, kaapelin pituus 1,5 m, 2-kanavainen, esikoottu, EN 1434-2 luokka OB/OC
 • Optinen liittymä mittarin lukemiseen paikan päällä. Magneettis-optinen lukupää on helppo asentaa, ja mittari voidaan helposti konfiguroida tai lukea ilmaisella huolto-ohjelmistolla.
 • Monipuolinen näyttö, jossa isot numerot ja yksinkertaiset symbolit. Nopea lukea ja helppo liikkua näkymästä toiseen.
Lue lisää T330:sta täältä.

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit