Landis+Gyr blogi

  Landis+Gyr sparraa jälleen kasvuyrityksiä 

  Landis+Gyr on jälleen mukana Kasvu Openin Energia-alan Kasvupolulla tukemassa suomalaisten energia-alan yritysten nousua ja kansainvälistymistä. Mikä Kasvu Open oikein on ja millaisin eväin kasvuyritysten kannattaa polulle lähteä?

  Lue lisää  

  Energistä draivia energia-alan kasvuyritysten toisessa sparrauspäivässä

  Energia-alan yrityksille suunnatun kasvuohjelman, Energia-alan Kasvupolun, lupaavimmaksi kasvajaksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu BroadBit Batteries Oy Helsingistä. Kunniamaininnan sai Finno Energy Oy Lahdesta. Yritykset etenevät valtakunnallisiin jatkosparrauksiin ja finaaliin, jossa valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset Startup- ja Start again -sarjoissa. 

  Lue lisää  

  3 vinkkiä Kasvu Openin kasvuyrityksille

  Kasvu Openin Energia-alan Kasvupolku starttaa 19.4. Helsingissä. Landis+Gyrin Tuukka Toivonen ja Optiwatin Juha Marjeta tarjoavat muutamia vinkkejä ohjelmaan osallistuville kasvuyrityksille.

  Lue lisää  

  Kiinnostus energiavarastoihin kasvussa

  Landis+Gyr ja Toshiba olivat mukana tammikuun loppupuolella järjestetyillä Verkosto 2017  -messuilla. Kaksipäiväinen, sähkö- ja tietoverkkoalojen ammattilaiset yhteentuova messutapahtuma oli historiansa suurin yli 5000 kävijällä. 

  Tänä vuonna Landis+Gyrin ja Toshiban yhteisellä messupisteellä olivat esillä energiavarastot, verkon valvonnan ja ohjauksen ratkaisut sekä Toshiban tuotteet siirto- ja jakeluverkkoon, mm. muuntoasemat, katkaisijat ja verkon suojauksen tuotteet. 

  Lue lisää  

  Landis+Gyr mukana koodarinaisten ensipolulla

  Landis+Gyr oli mukana Jyväskylässä järjestetyssä RailsGirls-tapahtumassa, joka on koodaamisesta kiinnostuneille naisille tarkoitettu työpaja. Kaksipäiväinen workshop innosti mukaan 25 naista, jotka uppoutuivat touhuun jopa taukonsakin unohtaen. Pääsin osallistumaan tapahtumaan koodausvalmentajan roolissa ja todistamaan naiskoodareiden energian purkautumista hienoin tuloksin.

  Lue lisää  

  Landis+Gyrin asiakaspäivillä vieraita 26 eri verkkoyhtiöstä

  Landis+Gyrin Gridstream AIM -asiakaspäivät järjestettiin Jyskässä 6. – 7.10. Tapahtuma kokosi yhteen noin neljäkymmentä asiakasta 26 eri verkkoyhtiöstä. Päivillä keskityttiin jälleen etäluennan ajankohtaisiin aiheisiin. Lisäksi tapahtuma tarjosi vieraille keskustelufoorumin, jossa sekä Landis+Gyrin etäluentapalvelun asiakkaat että Gridstream AIM -järjestelmää itse operoivat asiakkaat pääsivät vaihtamaan kuulumisiaan ja jakamaan kokemuksiaan.

  Tapahtuman pääteemoina olivat tänä vuonna sähkömarkkinoiden tulevaisuuden kehitys ja lainsäädännössä tapahtuvat muutokset.

  Lue lisää  

  Artikkelit aiheen mukaan

  Näytä kaikki