blog-background-1920px

Uusia tuotteita kaupan ja teollisuuden etäluettavien mittareiden tiedonsiirtoon

12. helmikuuta 2019 klo 10.50.04

CUL52 + CUXE New.Landis+Gyrin valikoima kaupan ja teollisuuden etäluentaratkaisuiden tiedonsiirtoon laajeni vuoden 2018 lopussa kahdella uudella tiedonsiirtomoduulilla. Uutuustuotteilla verkkoyhtiöt voivat helposti päivittää olemassa olevan mittarikantansa LTE-tiedonsiirtoon tai uusimpaan Ethernet-teknologiaan.

 ”Nämä tuotteet on kehitetty ensisijaisesti asiakkaille, joilla on tarve päivittää nykyistä laitekantaansa”, sanoo tuotepäällikkö Pal Sorok. ”Käytössä olevaan mittariin voidaan yksinkertaisesti vaihtaa uusi tiedonsiirtomoduuli, ja sen myötä asiakkaamme pääsevät hyödyntämään uusia, tehokkaampia tiedonsiirtoteknologioita ja parantamaan siten etäluentaratkaisunsa suorituskykyä.”

CU-L52: polku uuden sukupolven mobiiliteknologiaan

Mobiiliteknologioiden nopean kehityksen myötä on mahdollista, että teleoperaattorit eivät jatkossa enää tue kaikkia vanhoja tiedonsiirtoteknologioita. CU-L52 tiedonsiirtomoduuli antaa verkkoyhtiölle mahdollisuuden siirtyä joustavasti käyttämään seuraavan sukupolven mobiiliteknologiaa. Se on tarkoitettu 4G LTE -verkkoa varten mutta toimii myös 2G-verkossa. Pelkällä tiedonsiirtomoduulin vaihdolla voidaan nostaa siirtonopeuksia ja parantaa suorituskykyä ja siten jatkaa aiemman laiteinvestoinnin käyttöikää. Moni asiakas arvostaa myös sitä, että verkkoon ei tarvitse asentaa uudentyyppisiä tuotteita – jatkossakin voidaan hankkia samoja tuttuja laitteita, nyt vain uusimmalla tiedonsiirtoteknologialla päivitettynä.

CU-XE: nopeutta ja tietoturvaa Ethernet-rajapintoihin – ja lisää on tulossa

CU-XE-moduulin ideana on esitellä täysin uudenlainen lähestymistapa ICG-laitteiden tiedonsiirtoon. Moduulin ensimmäinen versio tuo tarjolle ennen muuta kattavan valikoiman uusia tietoturvaominaisuuksia sekä kaksi Fast-Ethernet-rajapintaa. Vuoden 2019 lopussa julkaistavaksi on suunnitteilla seuraava versio, joka mahdollistaa tavanomaista etäluentakäyttöä monipuolisemmat käyttötapaukset. Tällä moduulilla voidaan kommunikoida samanaikaisesti erilaisiin ja eri protokollia käyttäviin energianhallinta- sekä käytönohjaus- ja valvontajärjestelmiin (SCADA). Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että CU-XE-moduulilla varustettu ICG-mittari pystyy toimimaan sekä etäluentaratkaisun että verkon valvontajärjestelmän kiinteänä osana. Lisäksi CU-XE mahdollistaa uudenlaisia käyttötapauksia muuntamovalvontaan ja sähköasemien suunnitteluun. Nyt saatavilla oleviin moduuliversioihin voidaan etäyhteyksillä helposti päivittää tulevat laiteohjelmistot.

 

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit