blog-background-1920px

Landis+Gyr sparraa jälleen kasvuyrityksiä 

26. maaliskuuta 2018 klo 9.49.50

Landis+Gyr on jälleen mukana Kasvu Openin Energia-alan Kasvupolulla tukemassa suomalaisten energia-alan yritysten nousua ja kansainvälistymistä. Mikä Kasvu Open oikein on ja millaisin eväin kasvuyritysten kannattaa polulle lähteä?

Kasvu Open Winners 2017 I Kuva Kavu Open / Matias Ulfes

Energia-alan Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open -yritysten sparrausohjelmaa, ja se toteutetaan nyt neljättä kertaa. Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen voi hakea mikä tahansa kasvua tavoitteleva energia-alan yritys. 15 potentiaalisinta hakijaa pääsee mukaan Kasvupolku-sparraukseen hyödyntämään energia-alan asiantuntijoiden osaamista liiketoimintansa kehittämiseen. 

Kasvu Open prosessi.jpg

Landis+Gyr on ollut mukana Energia-alan Kasvupolulla alusta saakka. Globaalille energianmittausalan edelläkävijälle ohjelma on hieno tilaisuus katsoa markkinaa pienempien yritysten silmin. Lisäksi se antaa oivan tilaisuuden löytää uusia liiketoimintakumppaneita.

Vuonna 2016 Landis+Gyrin polku kohtasi Kasvu Openiin valitun sähkölämmityksen ohjauksen ratkaisuja tarjoavan Optiwatin kanssa, josta samana vuonna lopulta kuoriutui koko Kasvu Openin voittajayritys. Tänään yritykset tekevät yhteistyötä energianhallinnan ratkaisujen parissa.

Juha Marjeta”Kasvu Openissa tutustutaan kasvuyrityksen toimintaan pitkäjänteisesti melkein kokonaisen vuoden ajan, mikä antaa asiantuntijayrityksille syvällisen käsityksen kasvuyrityksen toiminnasta. Sparraukseen käytettävät ns. kiitoratapäivät ovat erinomaisesti järjestettyjä, jolloin voi vain keskittyä oleelliseen, eli oman yrityksen kasvun kiihdyttämiseen.”

Juha Marjeta, Optiwatti

Landis+Gyrin palveluliiketoiminnan johtaja ja Pohjois-Euroopan alueen kumppanimyynnistä vastaava Tuukka Toivonen ja Optiwatin Juha Marjeta kokosivat yhteen vinkkejä Kasvu Openiin osallistuville kasvuyrityksille:

1. Aseta yrityksellesi selkeät tavoitteet.

Sekä kasvu- että asiantuntijayritykset käyttävät ohjelmassa paljon aikaa kasvuyrityksen toiminnan kehittämiseen. Selkeät tavoitteet ohjaavat toimintaa ja auttavat saamaan ohjelmasta kaiken hyödyn irti.

2. Valmistaudu Kiitoratapäivien tapaamisiin hyvin.

Mieti avainkysymyksiä, joita haluat mylläreille esittää, ja mieti tarkasti, kuka on yrityksesi asiakas ja mitä asiakkaan ongelmaa olet ratkaisemassa. Toimita Kiitoratapäivien materiaalit mylläreille hyvissä ajoin, jotta he ehtivät perehtyä kunnolla yrityksesi toimintaan ja voivat näin antaa juuri sitä tukea, mitä yrityksesi kaipaa. Vaivannäkö kannattaa.

3. Heittäydy tilanteeseen, ole rohkea ja avoin.

Kerro omat ajatuksesi ja murheesi avoimesti julki sekä ota avoimin mielin vastaan mylläreiltä saamasi asiantuntemus ja tuki. Vuorovaikutus yritysten välillä tuottaa aina jotain uutta, kun uskaltaa laittaa itsensä likoon.

Tuukka Toivonen_profile image_2017.jpg”Kumppaniyritykselle Kasvu Open antaa hyvän näkymän energiatoimialaan sekä luo aitoja mahdollisuuksia löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja -kumppanuuksia. Kasvuyritysten kannattaa ehdottomasti hakea mukaan.”

Tuukka Toivonen, Head of Services, Partner Management, Landis+Gyr Oy

 

Hae mukaan Kasvu Openiin

Katso videolta lisää Tuukan ajatuksia Kasvu Openista ja kuule, miksi kasvuyrityksen kannattaa lähteä mukaan ohjelmaan: 

 

 

Seuraa meitä LinkedInissä:   Landis+Gyr in the Nordics

Landis+Gyr on kansainvälinen energianhallinnan teknologiaan erikoistunut yritys. Suomessa Landis+Gyrillä on toimipisteet Vantaalla ja Jyväskylässä, jossa sijaitsee yksi yrityksen globaaleista tuotekehityskeskuksista. Jyväskylän yksikkö vastaa myös Pohjoismaiden ja Baltian alueen myynnistä ja projekteista. 

Opti Automation Oy kehittää kustannustehokkaita ratkaisuja energian hallintaan. OptiWatilla ohjataan kodin lämmitystä huonekohtaisesti, säästäen jopa 40% lämmityskuluissa. Tämän lisäksi OptiWatti ohjaa käyttöveden lämmitystä ja vaikkapa auton lämmitystä talvella. Asiakkaan niin halutessa OptiWatti ajoittaa kulutuksen energian halvoille tunneille, poistaen spot-sopimuksien hintariskin kalliilla tunneilla.

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit