blog-background.png

Enedis uusii kaupan ja teollisuuden mittarit Landis+Gyrin teknologialla

16. kesäkuuta 2016 klo 13.25.35

ThinkstockPhotos-178484061.jpgRanskan suurin sähköyhtiö Enedis, entinen ERDF, on valinnut Landis+Gyrin ensisijaiseksi yhteistyökumppaniksi projektiin, jossa uusitaan kaupan ja teollisuuden asiakkaiden sähkömittarit.

Landis+Gyr toimittaa Enedisin pienille ja keskikokoisille kaupan ja teollisuuden asiakkaille vuoden 2018 heinäkuuhun mennessä yhteensä 80 000 E550 sähkömittaria. E550 on suunniteltu erityisesti kaupan ja teollisuuden kohteisiin, joihin 9.jpgsähkö toimitetaan alhaisella, mutta yli 36 kVA:n tehotasolla ja joilla on käytössä kolmivaiheinen tasajännite- ja virtamuuntaja.

Landis+Gyr solmi Enedisin kanssa ensimmäisen sopimuksen kaupan ja teollisuuden mittareista vuonna2012 ja on siitä lähtien tehnyt energiayhtiön kanssa tiivistä yhteistyötä. Nyt solmitun jatkosopimuksen pohjalla olivat menestyksellinen yhteistyö ja tiimin osoittama asiantuntemus. Landis+Gyr on Enedisin projektin kakkosvaiheen ensisijainen yhteistyökumppani, ja toimittaa yli kaksi kolmasosaa koko uusittavasta mittarikannasta. Kaikki mittarit valmistetaan Montluçonissa Ranskassa.

”Keskeisin peruste kumppanuuden jatkamiselle oli hyvä ja tiivis yhteistyömme”, toteaa Landis+Gyrin Ranskan maayhtiön toimitusjohtaja Christian Huguet. ”Uskon asiakkaan valinneen meidät ennen muuta siksi, että pystyimme edellisessä projektissa täyttämään tiukatkin vaatimukset ja ylittämään heidän odotuksensa. Vakaa aikomuksemme on päästä samaan tulokseen vastakin.”

Landis+Gyr toimittaa älykästä mittausteknologiaa myös Enedisin kotitalousasiakkaille ja on yksi yhtiön tärkeimmistä laitetoimittajista projektissa, jonka tavoitteena on ottaa käyttöön älykkäät Linky-mittarit koko maassa.

Enedisin tiukkojen vaatimusten täyttäminen on merkittävä saavutus. Yhtiön vastuulla on 95 prosenttia Manner-Ranskan julkisista sähkönsiirtoverkoista. Yhtiö vastaa maan sähköjärjestelmän toimivuudesta ja investoi jatkuvasti kantaverkon modernisointiin ja käyttövarmuuden lisäämiseen. Sen palveluksessa on yli 35000 työntekijää. Yhdessä Landis+Gyrin kaltaisten yhteistyökumppanien kanssa Enedis pyrkii kehittämään innovatiivisia ratkaisuja etenkin tietojärjestelmiin ja mittauksiin liittyen, tavoitteenaan vastata asiakkaiden sekä sähköntuottajien ja –toimittajien tarpeisiin.

Katso video Linky-mittareiden tuotannosta Ranskassa.

Related articles

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit