blog-background-1920px

Landis+Gyrin etäluentateknologiaa ruotsalaisen Sinfran jäsenille

16. toukokuuta 2018 klo 9.15.01

Landis+Gyr on tehnyt puitesopimuksen Ruotsin sähkö-, kaukolämpö- ja vesialan kansallisen hankintaorganisaation Sinfran kanssa. Sopimuksen mukaan Landis+Gyrin etäluennan tuotteet ja ratkaisut ovat tarjolla Sinfran jäsenyrityksille ja näiden tytäryhtiöille toukokuusta 2018 alkaen.

Sinfra (ent. Värmek) on kansallinen yhteishankintayksikkö, joka luo ruotsalaisille jäsenyrityksilleen kestäviä hankintoja ja hoitaa koko hankintaprosessin valmisteluista aina ostoihin ja niiden seurantaan saakka. Yhteishankinnoilla jäsenet saavat käyttöönsä tehokkaasti ja varmasti parasta tarjolla olevaa teknologiaa niin sähkö-, kaukolämpö- kuin vesialalla.

ThinkstockPhotos-137424514

”Sinfra asettaa sopimustoimittajilleen korkeat vaatimukset. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että pystyimme täyttämään nämä vaatimukset ja osoitimme kilpailukykymme Ruotsin markkinoilla niin kestävän kehityksen, hinnoittelun, toimitusten kuin palvelunkin suhteen. Odotamme innolla, että pääsemme palvelemaan ruotsalaisia verkkoyhtiöitä myös Sinfran kautta.”

 Jesper Nielsen, Head of Sales Sweden, Landis+Gyr 

Landis+Gyrin Sinfran kanssa tekemä sopimus sisältää etäluennan tuotteet ja ratkaisut, esimerkiksi sähköenergiamittarit G3 PLC- ja NB-IoT-tiedonsiirrolla sekä tarvittavat tiedonsiirtoyksiköt ja komponentit. Sopimus kattaa myös etäluentaratkaisut, joihin sisältyy mittausjärjestelmä sekä käyttöönotto- ja tukipalvelut.


Lisätietoja:

Sami Kurunsaari, CEO, Landis+Gyr Nordics
sami.kurunsaari@landisgyr.com
P. +358 50 336 6850

Landis+Gyr
Landis+Gyr tarjoaa integroituja energianhallintaratkaisuja ja on maailmanlaajuisesti alansa markkinajohtaja. Yrityksen laaja tuotevalikoima auttaa vastaamaan energia-alan muutokseen ja toimii älykkään sähköverkon perustana. Energiamittareiden, etäluentaratkaisujen ja -palveluiden lisäksi Landis+Gyr tarjoaa teknologiaa myös jakeluverkon seurantaan, hallintaan ja ohjaukseen sekä energian varastointiin. Landis+Gyr toimii yli 30 maassa ja sen liikevaihto on yli 1,7 miljardia dollaria. Sen palveluksessa on noin 6 000 alan ammattilaista. Suomessa yrityksen toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Jyväskylässä.

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit