blog-background.png

Landis+Gyrin rekrytoinnit ennätysvauhdissa

29. tammikuuta 2016 klo 12.32.39

Rekryblogi_Uudet_tyntekijt.jpgLandis+Gyrin Jyväskylän toimipisteen lasikaton läpi paistaa aurinko, on paistanut jo joulukuusta 2015 lähtien. Tuolloin Jyskässä kuultiin koko Suomen mittakaavassakin erinomaisia uutisia: Landis+Gyrin globaali tuotekehityskeskus Jyväskylässä vahvistuu ja yritykseen palkataan kymmeniä uusia työntekijöitä.

”Marraskuun 2015 jälkeen meillä on aloittanut jo kahdeksan uutta työntekijää, ja helmi-maaliskuun aikana joukkomme kasvaa vielä 13 henkilöllä”, kertoo Landis+Gyr Oy:n henkilöstöpäällikkö Johanna Sajasalo. ”Tähänhän tosin emme vielä jää, vaan rekrytointimme jatkuvat tiiviisti. Tarvitsemme edelleen järjestelmäkehittäjiä ja -testaajia, ja uusia haasteita on tarjolla myös järjestelmäarkkitehtuuri- ja tietoliikenneasiantuntijoille sekä laitepuolen osaajille.”

Osaajia haussa edelleen sekä järjestelmä- että laitekehitykseen

Jyskän yksikkö on yksi Landis+Gyrin globaaleista tuotekehityskeskuksista, ja se vastaa etäluentajärjestelmien kehityksestä Euroopassa. Laajentumisen myötä rekrytointitahti järjestelmäkehitykseen on ollut ja jatkuu intensiivisenä. ”Maaliskuun alussa aloitamme uuden tuotekehitysprojektin laajennetulla tiimillä, ja siihen mennessä joukkoomme tulee vielä 11 uutta työntekijää”, kertoo R&D Manager Tomi Mäkeläinen, joka vastaa Landis+Gyrin Gridstream HES -järjestelmän kehitystiimistä, ”tiimikoon tuplaaminen lyhyessä ajassa on tietenkin haaste mutta ennen kaikkea huikea mahdollisuus. On hienoa, että niin laite- kuin järjestelmäpuolen osaamiseemme luotetaan globaalisti.”

Hyvien uutisten myötä vastuu kasvaa myös Landis+Gyrin uuden sukupolven etäluettavan E360-mittarin kehittämiseen. Projektissa muun muassa kehitetään mittarin tuotekonseptia ja mekaniikkaa. ”Halusin uusia haasteita uuden tekniikan parissa. Lisäksi halusin päästä näkemään, miten tuotekonsepti kehittyy konseptista massatuotteeksi. Odotan innolla, että pääsen hyödyntämään nykyisiä taitoja uusien tehtävien parissa ja tietenkin oppimaan uutta”, kertoo Design Architect Osmo Schroderus, joka liittyi E360-tiimiin tammikuun alussa.

”Rekrytoinnit ovat edelleen käynnissä myös laitepuolelle, jonne tarvitsemme vielä muun muassa laitekehittäjiä ja -testaajia sekä muita mekaniikka- ja elektroniikka-alan osaajia. Meille kannattaa ehdottomasti hakea töihin!” hymyilee Johanna Sajasalo.

Uusi suunta urallesi: eu.landisgyr.com/betterfuture

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit