blog-background-1920px

Virtapiiristä liikuttavia tekoja ja hetkiä

3. helmikuuta 2016 klo 14.53.48

Virtapiiri_Jukolan_viesti.jpgOlipa kyseessä teatteri, tanssi, suunnistus, sukellus tai mikä tahansa monista Virtapiirin tarjoamista vaihtoehdoista olla osa Landis+Gyrin porukkaa, liikuttavat ne kaikki omalla tavallaan Landis+Gyrin työntekijöiden arkea.

Virtapiiri on Landis+Gyrin tukema henkilökunnan harrastus- ja virkistystoimintaa järjestävä kerho, jonka jäseniä ovat kaikkia landisgyriläiset. Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen rakentaa työhyvinvointia ja luo hyvää fiilistä. Hienointa Virtapiirin toiminnassa on se, että jokaisella työyhteisön jäsenellä on mahdollisuus tehdä kerhon toiminnasta Landis+Gyrin näköistä. Virtapiiri on mahdollisuus ja voimavara.

Erilaisten Virtapiiri-kokemusten jakaminen yhdessä antaa huikeat mahdollisuudet oppia itsestään ja työkaveristaan uutta ja vaikka kehittyä yhdessä. Virtapiirissä voit olla innostaja ja osallistuja – kumpi sopii milloinkin parhaiten.

Marja-Liisa Manka on sanonut ”Työelämä on suurten muutosten edessä. Vain sellainen yritys pärjää, joka kykenee luomaan työyhteisön, jossa luovuus kukoistaa ja jokainen voi laittaa itsensä likoon.” Virtapiirissä voit laittaa itsesi likoon pelkäämättä epäonnistumista. Voit myös järjestää ja kokea liikuttavia, vakavia, koomisia, järisyttäviä – ehkä jopa ajatuksia herättäviä - hetkiä. Ennen kaikkea Virtapiiri on mainio kanava jakaa myönteisyyttä, joka tarttuu.

Jos haluat tulla osaksi Landis+Gyriä ja Virtapiiriä: eu.landisgyr.com/betterfuture

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit