blog-background-1920px

Kasvu Openissa mahdollisuudet avoinna energia-alan kasvuyrityksille ja kumppaneille

9. maaliskuuta 2017 klo 9.58.17

Kuvan lähde: Kasvu Open / Matias Ulfves

Landis+Gyr on Kasvu Open -kumppanina ja mahdollistajana mukana Kasvu Open -ohjelman Energia-alan Kasvupolulla. Ohjelmassa suomalaiset kasvuyritykset pääsevät vauhdittamaan kasvuaan hyödyntämällä asiantuntijayritysten osaamista. Landis+Gyrille Kasvu Open on ikkuna kasvuyritysten maailmaan. Se on ikkuna, josta energiamarkkinan näkymää voi katsoa pienyritysten silmin ja josta saa uusia markkina- ja asiakaslähtöisiä ajatuksia ja ideoita. Tänä vuonna olemme erityisesti kiinnostuneita energiatiedon hyödyntämisen ja aktiivisen energian säästön mahdollisuuksista niin kuluttajille kuin yrityksille tarjottavissa palveluissa sekä erityisesti älykkään sähköverkon ratkaisuissa.

Seuraa meitä LinkedInissä:   Landis+Gyr in the Nordics

Landis+Gyr panostaa vahvasti tuotekehitykseen. Meille myös yhteistyö pienempien, innovatiivisten ja ketterien yrityskumppaneiden kanssa on tärkeää – saamme erinomaisen näkemyksen markkinaan ja asiakkaisiin. Kasvu Openissa mukana oleminen on meille myös arvokysymys: haluamme osaltamme kantaa yhteiskuntavastuuta ja vaikuttaa suomalaisen energia-alan osaamisen nousuun ja kansainvälistymiseen.

”On hienoa löytää uusia yrityksiä, jotka uskovat vankkumattomasti omaan
liiketoimintaideaan. Monilta Kasvu Open -yrityksiltä löytyy tekemiseen sellaista
tunteen paloa ja intohimoa, että se tuo energiaa myös itselle.”

Toimin Kasvu Openissa Energia-alan Kasvupolun tuomaristossa sekä myllärinä. Ohjelma antaa ammatillisessa mielessä paljon. Se on erinomainen mahdollisuus jakaa osaamistaan ja tilaisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen, sillä yhteistyö kasvuyritysten kanssa on aina vastavuoroista: myllärinä paitsi jakaa omaa osaamistaan myös vastaanottaa tietämystä alasta usein aivan uudesta ja jopa yllättävistä näkökulmista.

Energia-alan Kasvupolusta aitoja kumppanuuksia ja laajoja verkostoja

Jos asiantuntijayrityksille Kasvu Open -ohjelma on ikkuna, siihen osallistuville kasvuyrityksille se on mahdollisuuksien ovi. Osallistuminen ei maksa mitään mutta avaa mahdollisuuksia, joista moni yritys oman taipaleensa alkuvaiheessa on voinut vain haaveilla. Ilmoittautumalla mukaan ohjelmaan yritykset saavat käyttöönsä asiantuntijayritysten syvän osaamisen toimialasta ja yksilöllistä ohjausta liiketoiminnan kehittämiseen. Esimerkiksi meillä Landis+Gyrillä on yli 100 vuoden kokemus energia-alasta, laaja myyntiverkosto sekä hyvä näkemys siitä, miten kansainvälisille markkinoille pääsee ja mitä se vaatii. Haluamme jakaa osaamistamme kasvuyritysten hyväksi.

Osallistumalla ohjelmaan kasvuyritykset saavat mahdollisuuden laajentaa helposti kumppaniverkostoaan ja luoda liiketoimintaa aidosti tukevia kumppanuuksia. Lisäksi yritykset löytävät alan asiantuntijoita ja rahoitusmahdollisuuksia sekä voivat verkostoitua muiden kasvuyritysten kanssa. Näistä verkostoista hyötyvät sekä kasvuyritys että asiantuntijayritys. Tästä erinomaisena esimerkkinä on Landis+Gyrin ja viime vuoden Kasvu Openin voittajan OptiWatin yhteistyö, joka näkyy varsin konkreettisesti muun muassa toukokuussa 2017, kun osallistumme yhdessä Elfack 2017 -messuille Ruotsissa. Landis+Gyr tekee aktiivisesti yhteistyötä myös muiden Kasvu Openissa menestyneiden yritysten kanssa.

Energia-alan Kasvupolulta on parina viime vuotena löytynyt Kasvu Openin voittajayritys. Ohjelmaan osallistuminen on ovi, jota ei kannata jättää avaamatta.

Hae mukaan Kasvu Openiin

 

Landis+Gyr on kansainvälinen energianhallinnan teknologiaan erikoistunut yritys. Suomessa Landis+Gyrillä on toimipisteet Vantaalla ja Jyväskylässä, jossa sijaitsee yksi yrityksen globaaleista tuotekehityskeskuksista. Jyväskylän yksikkö vastaa myös Pohjoismaiden ja Baltian alueen myynnistä ja projekteista. Kirjoittaja on Landis+Gyrin Palveluliiketoiminnan johtaja, joka vastaa lisäksi kumppanimyynnistä Pohjois-Euroopan alueella. 

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit