blog-background-1920px

"Landis+Gyr on hyvä työnantaja"

19. huhtikuuta 2016 klo 22.17.15

Pasi_Mkinen_blog_image.jpgPasi Mäkinen on yksi Landis+Gyrille palkatuista yli 30 uudesta työntekijästä. Hän aloitti työnsä Landis+Gyrillä tämän vuoden tammikuussa. Seuraavassa Pasi kertoo mietteitään Landis+Gyristä uuden työntekijän näkökulmasta.

”Työskentelen testaussuunnittelijana HES-tiimissä. Työhöni kuuluu testaamista ja testaamisen suunnittelua sekä raportointia. Näin parin kuukauden työssä olon jälkeen alan jo vähän päästä kärryille siitä, mitä täällä tehdään! Perehdytys on ollut erittäin hyvää ja näkyy, että siihen on panostettu. Opittavaa on tietenkin vielä paljon, eli tylsää päivää ei ole näköpiirissä.

Tähän mennessä olen päässyt testaamaan ja ”joutunut” kirjoittamaan muutaman buginkin. Olen myös ollut mukana järjestelmän eri prosessien päivittämisessä ja toimimattomuutta olen selvitellyt logeja lukemalla. Lisäksi olen ollut mukana uuden suunnittelussa, vielä kuitenkin enemmän oppipojan roolissa.

Olen koulutukseltani ohjelmistosuunnittelija ja aiemmat tekemäni työt ovat pääasiassa liittyneet softan tai raudan testaukseen. Koen, että entisestä työkokemuksestani on paljonkin hyötyä nykyisessä työssäni. Testaaminen on vähän niin kuin polkupyörällä ajaminen: sen kun kerran oppii, niin se tulee selkärangasta.

Hain Landis+Gyrille töihin entisiltä työkavereilta kuulemani hyvän palautteen takia. Heitä on täällä töissä varmaan yli 20, ja olen kuullut heidän olevan tyytyväisiä työnantajaansa. Palaute on pitänyt paikkansa, Landis+Gyr on hyvä työnantaja. Itse muutin Jyväskylään vuonna 1999 ja olin tuolloin tässä samaisessa kiinteistössä neljä kuukautta työharjoittelussa, siitäkin jäi hyvä fiilis. Energiateknologia on kiehtova ala.”

Jos haluat liittyä joukkoomme: eu.landisgyr.com/betterfuture 

Related articles:

"Kiperät haasteet motivoivat"

"When keeping our goals high we have to accept the challenges"

"Uudet teknologiat kasvattavat tietotaitoa"

"On palkitsevaa, kun koodi taipuu"

Ota yhteyttä

Artikkelit aiheittain

Näytä kaikki

Viimeisimmät artikkelit

Suositut artikkelit